Deze website maakt gebruik van cookies om het browsen voor u te optimaliseren. Door gebruik te maken van onze website stemt u in met het gebruik van cookies op uw toestel zoals beschreven in ons Cookiebeleid.
Boek nu

Beoordelingen

8,9 Beoordelingsscore
Overzicht score
Hygiëne
9,1
Comfort
8,6
Locatie accommodatie
8,4
Faciliteiten
8,6
Personeel
9,6
Waar voor uw geld
9,0
Beoordelingen
    Frederik
    nl
    8,0
    23 oktober 2017
    Verblijf verlengd omdat het er heerlijk was
    Zonder navigatie niet te vinden. Lees de antwoordmail op uw boeking voor vertrek. Dat helpt.
    Veel ruimte. Eigenaressen zijn heel gastvrij en vriendelijk. Ik kan dit adres zeer aanbevelen
    be
    10
    14 oktober 2017
    Geweldig
    Nada
    Mooie suite - goede ligging - vriendelijke uitbaatsters - Sterk aan te bevelen
    Mieke
    nl
    10
    7 oktober 2017
    Gastvrij, hartelijke mensen, goed ontbijt, mooie kamer met alle voorzieningen.
    Alles was goed.
    Mooie kamer, uitzicht op de tuin met zwembad, ligstoelen etc.
    nl
    9,2
    4 oktober 2017
    verassende locatie met een apparte woning in Portugese stijl.
    Tijdens de aankomst sta je voor een gesloten poort en daar staat geen very Quit place op . Graag foto van de poort op de website zodat je weet dat je goed bent aangekomen . We misten een spiegel in de kamer en een afval bakje .
    Ontbijt was goed , mis alleen wat zachte muziek .
    Pieter
    nl
    7,9
    21 september 2017
    geweldig
    een bordje plaatsen bij de inrit met de naam 'Quiet Place' erop zodat het duidelijk is waar je moet zijn
    prachtige locatie in een mooie landelijke omgeving met een alleraardigste gastvrouw
    Aart
    nl
    10
    10 september 2017
    Geweldig naar ons zin gehad, fijne gastvrouwen, goed ontbijt, prachtig huis
    Helemaal niets. (miste zelfs de TV niet)
    De ontzettend lieve dames die de accommodatie bedrijven, erg aardig en zorgzaam. De prachtige oude onder architectuur gebouwde villa met ruim zwembad. De prachtige stad Sintra met zijn paleizen en tuinen. We hadden er best langer willen blijven.
    Henny
    nl
    7,5
    2 augustus 2017
    Goed verzorgd ontbijt
    Pascal
    be
    9,2
    7 juli 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Kevin
    nl
    9,2
    30 juni 2017
    Heerlijk en fantastisch verblijf!! Aanrader!
    Het is een fantastische locatie! Met een geweldig uitzicht en veel rust. Een heerlijke romantische plek! Om de weg te vinden moet men inderdaad even goed opletten. Maar na bevestiging van de accommodatie ontvang je direct een routebeschrijving van een van de eigenaressen. Prima geregeld! Wij zaten hier twee nachten, maar meerdere nachten zou ook prima kunnen. We zaten in de studio, 's avonds kan je zelf eten zorgen, maar je kan natuurlijk ook in de omgeving ergens een hapje gaan eten zoals in Cascais.
    klaas koene
    nl
    8,8
    5 juni 2017
    Badkamer klein en kletsnat na douchen
    Locatie
    nl
    8,3
    9 november 2016
    Bedden zijn aan de harde kant.
    De gast dames zijn ontzettend vriendelijk en doen alles om je verblijf aangenaam te maken.
    Paul
    nl
    9,2
    4 oktober 2016
    We gaan er naar terug!
    De bedden en de route beschrijving om er te komen. We hebben nog al moeten zoeken.
    Inderdaad de rust en de vriendelijkheid van de eigenaressen. Het is een mooi huis en een perfecte locatie.
    Wim
    nl
    8,8
    23 september 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Cindy
    be
    9,6
    1 augustus 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Joke
    nl
    7,9
    5 juni 2016
    De afgelegen ligging
    Twee lieve oude dametjes die het naar onze zin maakten
Sluiten